Esta vegada, el carxofar se’n va de dinar.
Hem reservat al
restaurant Banqueries que te bon semblant. El local te un aire retro i modern
a la vegada. La decoració esta encertada. El tracte dels cambrers es atent
sense ser agobiant i el mejar esta molt bo.
Els entrant que van en la carta eixent tots i a vorer quin
de tots més bo
|
Torta de gambes i pisto |
|
Amanida de salmó amb platan |
El segón era a triar, cada una va demanar una cosa. Tot
boníssi!!
|
Abadejo amb ou |
|
Arròs caldos amb costelletes i cargols |
|
galta de porc |
I ja per a rematar,
no se quin de tots es millor. Bueno jo ho tinc clar, a mi no m’agrada el xocolate.
|
Arròs amb llet |
|
Torrò |
|
Xocalate amb poma |
Es un restaurant que recomane per si vols quedar be en algú o
per pur plaer.
Fins a próxima!
Carxofa culinaria
Que chulo!!!!! Y que buena pinta tiene todo. Me apuntare la dirección.....Gracias Carxofa culinaria
ResponderEliminar