21 de noviembre de 2014

El carxofar se'n va de dinaret




Esta vegada, el carxofar se’n va de dinar. 
Hem reservat al restaurant Banqueries que te bon semblant. El local te un aire retro i modern a la vegada. La decoració esta encertada. El tracte dels cambrers es atent sense ser agobiant i el mejar esta molt bo. 

Els entrant que van en la carta eixent tots i a vorer quin de tots més bo


Torta de gambes i pisto
Amanida de salmó amb platan


El segón era a triar, cada una va demanar una cosa. Tot boníssi!!


Abadejo amb ou
Arròs caldos amb costelletes i cargols
galta de porc

 I ja per a rematar, no se quin de tots es millor. Bueno jo ho tinc clar, a mi no m’agrada el xocolate.

Arròs amb llet
Torrò
Xocalate amb poma

 
 Es un restaurant que recomane per si vols quedar be en algú o per pur plaer.


Fins a próxima!
Carxofa culinaria

1 comentario:

  1. Que chulo!!!!! Y que buena pinta tiene todo. Me apuntare la dirección.....Gracias Carxofa culinaria

    ResponderEliminar