3 de diciembre de 2014

Cremat de Ron


Per a fer el cremat necessitarem  un trosset de corfa de llima, dos grans de café, un poquet de canella en rama, Rom, café i sucre.




Posar en un got de cremat, o dels que s'utilitzen per als tallats, com dos dits de Ron








Ficar dins el trosset de corfa de llima, els grans de café, la canella i dos cullerades (la cullera es de postres) de sucre. El got es millor que estiga ja en el platet i així es manipula millor (no et cremes). 



  Calfar en el microones i quant ho traus encendre’l. Remenar un ratet (jo estic com uns tres o quatre  minuts. A gust del comsumidor), s’ha de desfer el sucre.



Apagues el foc i el fiques en la cafetera i la cullera la acostes al cristall del got, per a que no caiga el café directe al ron. D’esta manera el ron i el café no es mesclen (bueno, també per la glucosa que du el sucre).





I després a gaudir del cremat de ron !!





Carxofa valenciana

1 comentario: